FILMKURS MED DANS/BEVEGELSE


untitled

HATS tilbyr filmkurs for ungdom under Nordkapp Barne- og Ungdomsfilmfestival.
Temaet er hvordan location og bevegelse/dans kan fortelle en historie. Hvordan bruke et kulturminne i filming? Du vil lære å jobbe med storybord, dans og bevegelse. Det vil bli filmet med tradisjonelt kamera. Dette trenger du for å delta: Svart bukse, t-skjorte uten print, joggesko og varme klær.

Fiskesprell for barn og ungdom i festivalteltet lørdag 6. september

Gratis servering - lag din egen skattekiste


fiskesprell_500x333

Lørdag 6.september kl 12.30 til kl 14.00 er det Fiskesprell for barn og ungdom i festivalteltet! Skreddersy din egen skattekiste ved å legge biter av fisk, grønnsaker og krydder i aluminiumsfolie. Legg skattekisten på grillen, vent i ca 10 minutter, pakk opp og nyt et sunt og godt måltid! Dette er et samarbeid mellom Nordkapp maritime fagskole og videregående skole, Norges sjømatråd, Grieg Seafood og Nordkapp Barne- og ungdomsfilmfestival. Arrangementet er gratis!

Filmprogrammet for Nordkapp Barne-og Ungdomsfilmfestival er klart


Skumparty

Nordkapp Filmfestival presenterer filmprogrammet for Nordkapp Barne-og Ungdomsfilmfestival (BUFF)  2014. Det er mange nye endringer når vi i år legger fram programmet for BUFF. Det vises film for barn og ungdom under hele filmfestival perioden 5. - 7. og 10. - 13. september. En stor forandring er at BUFF hovedsaklig arrangeres før Nordkapp Filmfestival. Dette gjør vi fordi vi vil at barn og ungdom skal få de beste salene å se film i. Det betyr at vi viser ferske filmer i kinoen og aulaen, BUFF får hele festivalteltet å boltre seg i under BUFF.

KINE AUNE I 70


For et svin_250x190

Nordkapp Filmfestival kan presentere et program med Kine Aune under årets filmfestival. Kine Aune er en allsidig filmskaper som nylig rundet de 70! Fra 1981 kom animasjonsfilmene hennes som perler på en snor – der Aune først og fremst hadde ide, manus, regi og produksjon. I skrivende stund har Aune mange prosjekter på gang, med eget studio på hjemplassen til Kine Aune, på Røros.

"Jakten på Berlusconi" åpner ungdomsfilmfestivalen

Åpningsfilmen vises fredag 5. september


Jakten på berlusconi

Nytt i år er at Nordkapp Barne og Ungdomsfilmfestival arrangeres fra 5. - 7 september. Det blir åpning av Ungdomsfilmfestivalen fredag 5. september kl 19.30 på kinoen med en førpremiere på Jakten på Berlusconi.

"Fly 2: Brann og redning" åpner barnefilmfestivalen

Åpnigsfilmen vises fredag 5. septemeber


Fly2

Nytt i år er at Nordkapp Barne og Ungdomsfilmfestival arrangeres fra 5. - 7 september. Det blir åpning av Barnefilmfestivalen fredag 5. september kl 17.00 på kinoen. Åpningsfilmen er  Fly 2: Brann og redning.  

Språk Norsk - Norwegian